OPUSTITE SE, POPUT NAŠIH HLADNO CEĐENIH ULJA

ŠTA JE TAČNO HLADNO CEĐENO ULJE?
SAZNAJTE VIŠE OVDE! PSSST, SKROLUJTE DOLE KAKO BISTE POGLEDALI VIDEO O PROCESU HLADNOG CEĐENJA!

Da li znate šta je tako posebno u hladno ceđenim uljima? Hladno ceđenje postoji oduvek i poznato je po tome da je jedna od boljih metoda za ceđenje. Tokom procesa hladnog ceđenja, ne upotrebljava se spoljna toplota. Ova nežna procedura ne menja niti oštećuje ulja, vitamine i antioksidante, zadržavajući njihovu efikasnost.

Prirodne boje ulja i mirisi se čuvaju i oni su esencijalni nutrienti, antioksidanti, zdrave masne kiseline i vitamini, kao što su A, B, C i E se zadržavaju u hladnom ceđenju ulja.

Naša formula ostavlja delikatni, nemasni film preko kose i kože, pružajući hidrataciju i hranljivost.

IZA KULISA

Znatiželjni ste da saznate više o hladnom ceđenju? Naši eksperti otvaraju vrata svojih laboratorija i prikazuju kako cede ovo dragoceno ulje iz prirodnih sastojaka zahvaljujući procesu hladnog ceđenja!

You need to accept cookies to play this video

NARAVNO, NAĆI ĆETE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OTKRIJTE JOŠ:

ŠTO SE TIČE ODRŽIVOSTI, IMAMO VIŠE PARTNERA.

Podržavamo različite društvene i ekološke projekte, u saradnji sa Plastic Bankom na primer, pomažemo da se ukloni i reciklira plastika sa plaža za proizvodnju bočica.

RECIMO ZBOGOM SILIKONIMA, PARABENIMA I VEŠTAČKIM KOLORANTIMA.

Za razliku od mnogih proizvoda za telo i kosu, naši proizvodi ne sadrže silikone, parabene i veštačke kolorante.

NAŠI HEROJI

PROIZVODI KOJI ČINE KOSU MEKŠOM OD OBLAKA

KAO AVOKADO NA TOSTU? ZAVOLEĆETE GA I U KOSI

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Pitate se od čega se sastoje naši proizvodi, šta ih čini veganskim, gde možete da ih kupite…Odgovaramo na sva vaša pitanja. Prihvatamo i ljubavna pisma! Proverite šta su nas drugi pitali.

DA LI VRŠITE ISPITIVANJA NA ŽIVOTINJAMA?


Ne! Ispitivanja na životinjama u kozmetičke svrhe i u kozmetičkim proizvodima su zabranjena u EU. Naravno, Nature Box se pridržava toj zabrani. Ne vršimo ispitivanja na životinjama ni u jednom trenutku tokom procesa proizvodnje. Srećni što možemo da kažemo da je naš brend sasvim veganski.


DA LI SU VAŠI PROIZVODI VEGANSKI?


DA! Svi Nature Box proizvodi su 100% veganski. Ne koristimo životinjske proizvode, ni putem proizvoda i derivata u našim formulama. A naravno to podrazumeva i NEMA ispitivanja na životinjama kao što zakon nalaže.