NAŠI PARTNERI

 
SOCIJALNA ODGOVORNOST JE NAŠ POSAO, POSLA NA PRETEK
BITI DRUŠTVENO ODGOVORAN #THATSNATURAL
Započeli smo saradnju sa Plastic Bankom 2017. godine i trenutno podržavamo projekte na Haitiju, Filipinima i u Indoneziji. Znatno doprinosimo razvoju infrastrukture za više od 400 centara za prikljupljanje Plastic Banke u Egiptu. Naš zajednički cilj je da smanjimo plastični otpad u okeanima poboljašavajući živote ljudi koji žive u siromaštvu - posebno u zemljama gde nedostaju infrastrukture za upravljanje otpadom. U namenjenim centrima, lokalna populacija može da vrati prikupljeni plastični otpad i da ga zameni za novac, proizvode ili usluge. Taj otpad se zatim vraća u vrednosni lanac plastike kao Socijalna plastika. Hiljade tona toga ide u naše ambalaže proizvoda.
 

PRIČA O GUARU

 
Guar je sastojak koji pruža negu kosi i koži. Upotrebljava se u proizvodima Nature Box od 2017. godine, Nature Box je podržao poljoprivrednike koji uzgajaju Guar u Indiji u pustinjskoj regiji Bikaner u Indijskom Ražastanu. Oni uče kako da uzgajaju guar i da dobiju socijalnu pomoć kao što je kreirati svoj vrt.

MALA ALI MOĆNA MAHUNARKA

 
ODRŽIVA INICIJATIVA GUARA NE STVARA SAM ODRŽIVI VREDNOSNI LANAC ZA GUAR VEĆ POBOLJŠAVA STADARD ŽIVOTA POLJOPRIVREDNIKA: PARTNERSTVO POVEĆAVA PRIHODE POLJOPRIVREDNIKA, POBOLJŠAVA OTISAK OKOLINE I OSNAŽUJE ŽENE.

You need to accept cookies to play this video

PRIČA O PALMINOM ULJU

 
Nature Box se udružio sa Solidaridad za održivi uzgoj Palminog ulja. Solidaridad je međunarodna organizacija za razvoj, koja podržava male poljoprivrednike u održivom uzagajanju palminog ulja u brojnim regijama u svetu. Otkrijte projekte u Nigeriji - mala poljoprivredna gazdinstva se obučavaju i podržavaju se u uzgajanju održivog plaminog ulja. To omogućava poljoprivrednicima da povećaju svoju produktivnost i da smanje negativni uticaj na okolinu. Uz to, poljoprivrednici dobijaju sertifikaciju za svoju žetvu. Kliknite i otputujte u Afriku.

OVDE SMO ZA GLOBALNU PORODICU

 
SARADNJA SA SOLIDARIDAD NIJE SAM OMOGUĆILA POVEĆANU DOSTUPNOST PALMINOG ULJA I ULJE PALMINIH KOŠTICA VEĆ JE PODRŽALA LOKALNE POLJOPRIVREDNIKE: EVO KAKO JE NAŠE PARTNERSTVO POBOLJŠALO STANDARD POLJOPRIVREDNIKA I NJIHOVIH PORODICA:
SARADNJA DOPRINOSI SLEDEĆIM UN CILJEVIMA ODRŽIVOSTI (SDGS):

You need to accept cookies to play this video

ŠTO SE TIČE ODRŽIVOSTI, IMAMO VIŠE PARTNERA.

Podržavamo različite društvene i ekološke projekte, u saradnji sa Plastic Bankom na primer, pomažemo da se ukloni i reciklira plastika sa plaža za proizvodnju bočica.

RECIMO ZBOGOM SILIKONIMA, PARABENIMA I VEŠTAČKIM KOLORANTIMA.

Za razliku od mnogih proizvoda za telo i kosu, naši proizvodi ne sadrže silikone, parabene i veštačke kolorante.

OTKRIJTE JOŠ:

PROIZVODI KOJI ĆE
VAM PRUŽITI
INTENZIVNU NEGU

 

SRCE SE SLOMI
PONEKAD. ALI KOSA
NE MORA.

Nega za telo i kosu

PROIZVODI KOJI ČINE
DA ŽELITE CEO
DAN BITI POD TUŠEM.

ZNATIŽELJNI ZA SASTOJKE? PROVERITE OVDE.

Hladno-ceđena ulja, stabilizatori, hidroksieticeluloze, karbomer, ksantam guma…pitate se šta još?

OHLADITE SE, KAO NAŠA HLADNO CEĐENA ULJA

Pitate se šta je hladno ceđeno ulje? Dozvolite nam da vam kažemo kako se ta dragocena prirodna ulja izvlače i koje su njihove prednosti.