RECITE ZBOGOM SILIKONIMA, PARABENIMA I VEŠTAČKIM KOLORANTIMA*

MI NE SADRŽIMO SILIKONE, PARABENE I VEŠTAČKE KOLORANTE POPUT MNOGIH PROIZVODA ZA KOSU I KOŽU*. PREMA TOME SKROLUJTE DOLE I ČITAJTE DALJE!

*U zavisnosti od proizvoda

Nature Box proizvodi ne sadrže dosta stvari. Prvo i pre svega: da, mi izbegavamo da vršimo ispitivanje na životinjama. Nature Box podrazumeva sertifikovanu vegansku formulu tako da ne bi imalo smisla da se povređuju naši prijatelji životinje nakon proizvodnje. Samo smo iskreni.

Takođe naši proizvodi ne sadrže hemijske proizvode. Silikoni? Žao nam je, ne možete ih dobiti. Parabeni? Nisu dobrodošli. Veštački koloranti? Nikad ih nismo voleli i nećemo ih pozvati da se pridruže našoj lepoj formuli ili čvrstim proizvodima.* Naša pakovanja su možda šarena ali kad su u pitanju koža i kosa, želimo da sve bude jednostavno.

*U zavisnosti od proizvoda

Prema tome, odlučili smo da minimalizujemo naš otpad ambalaže i da maksimalno iskoristimo reciklirane i reciklirajuće materijale. Trenutno, sve naše bočice i posude su napravljene od 98% reciklirane plastike koja je prikupljena na plažama i na zemlji i koja se reciklira.

OTKRIJTE JOŠ:

ŠTO SE TIČE ODRŽIVOSTI, IMAMO VIŠE PARTNERA.

Podržavamo različite društvene i ekološke projekte, u saradnji sa Plastic Bankom na primer, pomažemo da se ukloni i reciklira plastika sa plaža za proizvodnju bočica.

PROIZVODI KOJI ĆE
VAM PRUŽITI
INTENZIVNU NEGU

SRCE SE SLOMI

PONEKAD. ALI KOSA
NE MORA.