RECITE ZBOGOM SILIKONIMA, PARABENIMA I VEŠTAČKIM KOLORANTIMA*

MI NE SADRŽIMO SILIKONE, PARABENE I VEŠTAČKE KOLORANTE POPUT MNOGIH PROIZVODA ZA KOSU I KOŽU*. PREMA TOME SKROLUJTE DOLE I ČITAJTE DALJE!

*U zavisnosti od proizvoda

Nature Box proizvodi ne sadrže dosta stvari. Prvo i pre svega: da, mi izbegavamo da vršimo ispitivanje na životinjama. Nature Box podrazumeva sertifikovanu vegansku formulu tako da ne bi imalo smisla da se povređuju naši prijatelji životinje nakon proizvodnje. Samo smo iskreni.

Takođe naši proizvodi ne sadrže hemijske proizvode. Silikoni? Žao nam je, ne možete ih dobiti. Parabeni? Nisu dobrodošli. Veštački koloranti? Nikad ih nismo voleli i nećemo ih pozvati da se pridruže našoj lepoj formuli ili čvrstim proizvodima.* Naša pakovanja su možda šarena ali kad su u pitanju koža i kosa, želimo da sve bude jednostavno.

*U zavisnosti od proizvoda

Prema tome, odlučili smo da minimalizujemo naš otpad ambalaže i da maksimalno iskoristimo reciklirane i reciklirajuće materijale. Trenutno, sve naše bočice i posude su napravljene od 98% reciklirane plastike koja je prikupljena na plažama i na zemlji i koja se reciklira.

NARAVNO, NAĆI ĆETE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OTKRIJTE JOŠ:

ŠTO SE TIČE ODRŽIVOSTI, IMAMO VIŠE PARTNERA.

Podržavamo različite društvene i ekološke projekte, u saradnji sa Plastic Bankom na primer, pomažemo da se ukloni i reciklira plastika sa plaža za proizvodnju bočica.

OHLADITE SE, KAO NAŠA HLADNO CEĐENA ULJA

Pitate se šta je hladno ceđeno ulje? Dozvolite nam da vam kažemo kako se ta dragocena prirodna ulja izvlače i koje su njihove prednosti.

PROIZVODI KOJI ČINE KOSU MEKŠOM OD OBLAKA

KAO AVOKADO NA TOSTU? ZAVOLEĆETE GA I U KOSI

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Pitate se od čega se sastoje naši proizvodi, šta ih čini veganskim, gde možete da ih kupite…Odgovaramo na sva vaša pitanja. Prihvatamo i ljubavna pisma! Proverite šta su nas drugi pitali.

DA LI VRŠITE ISPITIVANJA NA ŽIVOTINJAMA?


Ne! Ispitivanja na životinjama u kozmetičke svrhe i u kozmetičkim proizvodima su zabranjena u EU. Naravno, Nature Box se pridržava toj zabrani. Ne vršimo ispitivanja na životinjama ni u jednom trenutku tokom procesa proizvodnje. Srećni što možemo da kažemo da je naš brend sasvim veganski.


DA LI SU VAŠI PROIZVODI VEGANSKI?


DA! Svi Nature Box proizvodi su 100% veganski. Ne koristimo životinjske proizvode, ni putem proizvoda i derivata u našim formulama. A naravno to podrazumeva i NEMA ispitivanja na životinjama kao što zakon nalaže.