Naše priče | Naša misija

NAŠA EKOLOŠKA MISIJA - ODRŽIVOST.

Baš kao i vi, Nature Box vodi računa o planeti.

Težimo tome da koristimo recikliranu plastiku gde god možemo, pa tako naše boce za šampon, regenerator, gel za tuširanje i kupke za telo sadrže 25% reciklirane plastike.

 

To nije sve kada je reč o društvenoj odgovornosti!

Nature Box sarađuje sa međunarodnim razvojnim organizacijama i podržava male lokalne poljoprivrednike u održivom uzgoju sirovina.

Već postoje tri oblika saradnje - hvala vam što ih podržavate zajedno s nama.  

 

PRIČA O GUARU

Guar je sastojak koji neguje kosu i kožu. Koristimo ga u Nature Box proizvodima i od 2017. godine Nature Box organizuje edukaciju poljoprivrednika u pustinjskoj oblasti Bikaner u indijskoj saveznoj državi Radžastanu na temu uzgoja guara. Takođe, oni dobijaju i društvenu podršku u projektima poput stvaranja sopstvenog povrtnjaka.

Gledajte i dalje i saznajte naše prve rezultate!

 

Guar farmeri iz Indije

PRIČA O PALMINOM ULJU

Pored toga, Nature Box se udružio sa organizacijom Solidaridad u cilju održive proizvodnje palminog ulja. Solidaridad je međunarodna razvojna organizacija koja podržava male poljoprivrednike u održivoj proizvodnji palminog ulja u nekoliko regiona širom sveta. Pogledajte jedan od njihovih projekata u Nigeriji, gde se mali poljoprivrednici obučavaju i dobijaju podršku za održivu proizvodnju palminog ulja. To im omogućava da povećaju produktivnost i smanje nepovoljan uticaj na životnu sredinu. Osim toga, za svoje proizvode dobijaju lokalni sertifikat. Kliknite i krenite na put u Afriku.

Održivi projekat u Nigeriji