GDE NAS MOŽETE NAĆI?


RAZGLASITE SVIMA! NAŠI PRIRODNI SERTIFIKOVANI NATURE BOX PROIZVODI SU DOSTUPNI U:
 
ALBANIJI, AUSTRIJI, BELGIJI, BOSNI I HERZEGOVINI, BUGARSKOJ, HRVATSKOJ, ČEŠKOJ REPUBLICI, ESTONIJI, FRANCUSKOJ, NEMAČKOJ, MAĐARSKOJ, JORDANU, LETONIJI, LITVANIJI, LUKSEMBURGU, CRNOJ GORI, MAROKU, HOLANDIJI, POLJSKOJ, RUMUNIJI, SLOVAČKOJ, SLOVENIJI, JUŽNOJ AFRICI, ŠVAJCARSKOJ, SIRIJI, TAJVANU, TUNISU, UJEDINJENIM ARAPSKIM EMIRATIMA, UKRAJINI

Nega za kosu

PROIZVODI KOJI ČINE
DA ŽELITE CEO
DAN PRATI KOSU.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Pitate se od čega se sastoje naši proizvodi, šta ih čini veganskim, gde možete da ih kupite…Odgovaramo na sva vaša pitanja. Prihvatamo i ljubavna pisma! Proverite šta su nas drugi pitali.

DA LI VRŠITE ISPITIVANJA NA ŽIVOTINJAMA?


Ne! Ispitivanja na životinjama u kozmetičke svrhe i u kozmetičkim proizvodima su zabranjena u EU. Naravno, Nature Box se pridržava toj zabrani. Ne vršimo ispitivanja na životinjama ni u jednom trenutku tokom procesa proizvodnje. Srećni što možemo da kažemo da je naš brend sasvim veganski.


DA LI SU VAŠI PROIZVODI VEGANSKI?


DA! Svi Nature Box proizvodi su 100% veganski. Ne koristimo životinjske proizvode, ni putem proizvoda i derivata u našim formulama. A naravno to podrazumeva i NEMA ispitivanja na životinjama kao što zakon nalaže.