MASLINA

ŠAMPON

385 ML

ŠTA JE TO MALO, ZELENO I ŠTITI VAŠU KOSU OD LOMLJENJA?

 

Vidite, ne možemo da vam pomognemo ako ste slomili nešto skupoceno. Ili ako vam je srce slomljeno. Niti ako ste ostali bez novca. Ali ako je u pitanju lomljenje kose, onda ćemo biti uz vas: probajte naš šampon koji sadrži hladno ceđeno ulje masline i zeleni miris koji pruža vašoj kosi snagu i štiti od lomljenja.
I da li ste znali da naši proizvodi imaju COSMOS sertifikat i da su bočice napravljene od 98% reciklirane plastike* prikupljene sa zemlje i plaža? Konačno možete kupiti proizvod koji je dobar za planetu i dobar je za vas.
* isključujući čep i etiketu

SASTOJCI

Voda (Water, Eau) Koristi se za rastvaranje sastojaka

Natrijum koko-sulfat Peni i čisti

Kokamidopropil betain Peni i čisti

Glicerin Balansira nivo vlažnosti

Koko-glukozid Peni i čisti

Natrijum hlorid Optimizuje izgled proizvoda

Guar Hidroksipropiltrimonium hlorid Neguje kosu

Olea Europaea (Maslinovo) voćno ulje Pruža negu

Betain Pruža mekoću

Kaprilni/kaprilični glukozid Peni i čisti

Natrijum benzoat Produžava trajanje

Limunska kiselina Optimizuje pH vrednost

Parfem (miris) Poboljšava miris

Limonen Optimizuje parfem

Linalol Optimizuje parfem

VEGANSKO I ODRŽIVO #THATSNATURAL

Možda ste pomislili, još jedan„bred koji želi da bude održivi”. Ali mi smo trenutno dosta održivi bez obzira na naš izuzetno šareni izgled. Kako možete to sve da kažemo.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Pitate se od čega se sastoje naši proizvodi, šta ih čini veganskim, gde možete da ih kupite…Odgovaramo na sva vaša pitanja. Prihvatamo i ljubavna pisma! Proverite šta su nas drugi pitali.

DA LI VRŠITE ISPITIVANJA NA ŽIVOTINJAMA?


Ne! Ispitivanja na životinjama u kozmetičke svrhe i u kozmetičkim proizvodima su zabranjena u EU. Naravno, Nature Box se pridržava toj zabrani. Ne vršimo ispitivanja na životinjama ni u jednom trenutku tokom procesa proizvodnje. Srećni što možemo da kažemo da je naš brend sasvim veganski.


DA LI SU VAŠI PROIZVODI VEGANSKI?


DA! Svi Nature Box proizvodi su 100% veganski. Ne koristimo životinjske proizvode, ni putem proizvoda i derivata u našim formulama. A naravno to podrazumeva i NEMA ispitivanja na životinjama kao što zakon nalaže.