ARGAN

ŠAMPON

385 ML

ŽELITE DA ZNATE NAŠE TAJNE ZA KOSU POPUT BOGINJE?

 

Bilo da je kratka ili duga, neka bude lepa i negovana. A u slučaju da ste zabrinuti, ne brinite nije potreban težak plan u 5 koraka. Naš šampon sadrži hladno ceđeno ulje argana za intenzivnu negu za kosu poput boginje sa lepim orašastim mirisom.
I da li ste znali da naši proizvodi imaju COSMOS sertifikat i da su bočice napravljene od 98% reciklirane plastike* prikupljene sa zemlje i plaža? Dobro za vas i za planetu. To je dobitna kombinacija...
* isključujući čep i etiketu

SASTOJCI

Voda (Water, Eau) Koristi se za rastvaranje sastojaka

Natrijum koko-sulfat Peni i čisti

Kokamidopropil betain Peni i čisti

Glicerin Balansira nivo vlažnosti

Koko-glukozid Peni i čisti

Natrijum hlorid Optimizuje izgled proizvoda

Guar Hidroksipropiltrimonium hlorid Neguje kosu

Argania spinosa ulje jezgra Pruža negu

Betain Pruža mekoću

Kaprilni/kaprilični glukozid Peni i čisti

Natrijum benzoat Produžava trajanje

Limunska kiselina Optimizuje pH vrednost

Parfe (miris) Poboljšava miris

Benzil alkohol Optimizuje parfem i produžava trajanje

VEGANSKO I ODRŽIVO #THATSNATURAL

Možda ste pomislili, još jedan„bred koji želi da bude održivi”. Ali mi smo trenutno dosta održivi bez obzira na naš izuzetno šareni izgled. Kako možete to sve da kažemo.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Pitate se od čega se sastoje naši proizvodi, šta ih čini veganskim, gde možete da ih kupite…Odgovaramo na sva vaša pitanja. Prihvatamo i ljubavna pisma! Proverite šta su nas drugi pitali.

DA LI VRŠITE ISPITIVANJA NA ŽIVOTINJAMA?


Ne! Ispitivanja na životinjama u kozmetičke svrhe i u kozmetičkim proizvodima su zabranjena u EU. Naravno, Nature Box se pridržava toj zabrani. Ne vršimo ispitivanja na životinjama ni u jednom trenutku tokom procesa proizvodnje. Srećni što možemo da kažemo da je naš brend sasvim veganski.


DA LI SU VAŠI PROIZVODI VEGANSKI?


DA! Svi Nature Box proizvodi su 100% veganski. Ne koristimo životinjske proizvode, ni putem proizvoda i derivata u našim formulama. A naravno to podrazumeva i NEMA ispitivanja na životinjama kao što zakon nalaže.